[contact-field label='Navn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mail' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form

Økonomi

Som valgmenighed finansierer Aarhus Bykirke selv alle udgifter, der er forbundet med driften af menigheden. Hovedparten af udgifterne udgøres af løn til præsterne samt leje af kontor- og gudstjenestelokaler. Aarhus Bykirke modtager ikke tilskud fra staten, og derfor består menighedens indtægter udelukkende af medlemsbidrag og frivillige gaver.

Hvert år i november godkendes det følgende års budget af de stemmeberettigede ved årsmødet. Her præsenterer menighedsrådet et budget, der er lagt med udgangspunkt i de tilsagn om gavebidrag, som er givet til Aarhus Bykirke på forhånd.

Aarhus Bykirke er godkendt af SKAT til at modtage fradragsberettigede gaver, også i form af gavebreve. Du kan støtte menigheden ved at lave en overførsel via din bank til vores konto med registreringsnummer 8117 og kontonummer 22 88 642. I forhold til budgetlægningen vil det være en stor hjælp, hvis du vil give et tilsagn om en fast månedlig gave. Ønsker du at tegne et gavebrev til Aarhus Bykirke, kan du henvende dig til økonomiteamet. Her kan du også rette henvendelse, hvis du har andre spørgsmål vedrørende økonomi.

Årsrapporter

Årsrapport 2016
Årsrapport 2015
Årsrapport 2014
Årsrapport 2013
Årsrapport 2012

Jakob Bjørn Nielsen
Jakob Bjørn Bitsch
okonomi@aarhusbykirke.dk

MobilePay
Giv en gave til Aarhus Bykirke via MobilePay.
Ønsker du fradrag for din gave, skal du anføre dit cpr. nr. i kommentarfeltet i forbindelse med overførslen.