• Kontakt os

Klynger

Uanset om du overvejer at begynde i en klynge, starte en klynge selv eller er klyngeleder allerede, kan du her læse lidt om, hvilke klynger der lige nu findes i Aarhus Bykirke, og hvem der er ledere for dem. I højre side kan du finde forklaringer og kendetegn på Aarhus Bykirkes klynger.

 

Gratia


Læs mere →


Pax


Læs mere →


Delta

Vores formål for Delta er at give Gud ære i alt hvad vi gør og i alt hvad vi er. Vi vil kende Jesus Kristus og gøre ham til en del i vores hverdags liv og hverdagsvandring. Vi ønsker at Delta må være et redskab til at vi må vandre...
Læs mere →


Gro

Vi kalder os Gro, fordi vi ønsker at gro i troen og gro i fællesskabet i klyngen såvel som i kirken. Vi er en åben klynge, hvorfor vi også håber, at alle vil føle sig velkomne i klyngen, så vi sammen kan gro!
Læs mere →


HJEM

HJEM er en klynge i Aarhus Bykirke, hvor vi ønsker at skabe et hjem for og med hinanden med Jesus i centrum. Et forpligtende fællesskab, hvor vi kan dele, give og tage imod.
Læs mere →


Kharis

Kharis er en klynge i Aarhus Bykirke, som frem for alt ønsker at have Jesus i centrum. Vi ønsker, at Kharis er et sted, hvor vi kan være sammen med Gud, og hvor vi kan vandre med hinanden i vores liv og tro.
Læs mere →


LMU Signal

Vi ønsker at vise den kærlighed, vi selv har oplevet fra Jesus, ved bl.a. at være frivillige blandt ensomme unge i Aarhus, ved at være til stede i godt og sjovt fælleskab med plads til forskelligheder og ved at udforske, hvad Bibelen siger...
Læs mere →


Majvej 8

Majvej 8 er et fællesskab for børnefamilier i Aarhus Bykirke. Vi oplever, at det er vigtigt med et mindre kristent fællesskab for både børn og voksne, og derfor vil vi gerne skabe rammer for det. Vi ønsker at vandre sammen i en hverdag med...
Læs mere →


O2

Vi er en gruppe på ca. 10 personer i starten af 20’erne. Vi mødes i private hjem hver tirsdag klokken 18:30, hvor vi starter aftenen med at spise sammen. Det synes vi, giver en god start på aftenen, og det er dejligt at have god tid til at...
Læs mere →


TRYG

Vi hedder TRYG, fordi vi mener, det er vigtigt at kunne føle sig tryg i et kristent fællesskab. Vi tror, at tryghed giver frimodighed både åndeligt og socialt, og vi vil gerne være et socialt og åndeligt fællesskab for dem, der er med.
Læs mere →


KLYNGE substantiv, fælleskøn
BØJNING -n, -r, -rne
UDTALE [ˈkløŋə] 

BETYDNING samling eller gruppe af individer eller enheder som befinder sig tæt op ad hinanden i tilfældig orden 
kilde: DSL

En klynge i Aarhus Bykirke er et fællesskab, hvor man har en vision om at søge Guds rige sammen og bringe det ud blandt mennesker.

Kristne fællesskaber bør aldrig få nok i sig selv. Derfor ønsker vi, at der altid plads til flere i vores klynger, både vores venner, studiekammerater, kolleger osv., uanset om de er vant til at komme i kirken eller ikke. 

Først og fremmest vil vi ikke bare invitere til møder, men invitere til fællesskab og fælles vandring.

Hvis du har en idé eller spørgsmål til klynge, så kontakt os endelig og vi hjælper dig i den rigtige retning.

Du kan læse HER, hvad der kendetegner en klynge i Aarhus Bykirke

Kontaktperson

Daniel Daniel LindSøgaard Lind
Tlf. 61 69 34 94 
daniel@aarhusbykirke.dk