Gro

Hej Aarhus Bykirke, vi er klyngen Gro!

I Gro mødes vi i hinandens hjem hver tirsdag kl. 18, hvor vi spiser aftensmad sammen. Herefter har vi ”Vejrmelding”, hvor vi opdaterer hinanden om, hvordan det går. Vi skiftes til at stå for aftnerne, hvor vi enten har besøg af en taler, oplæg i cellegrupper eller spontanaften, hvor vi blandt andet ønsker at tage del i kirkens arrangementer.
Vi vil gerne bruge klyngesøndagen (første søndag i hver måned) på at være sammen og tage til aftengudstjenesten i Bykirken.

Vi kalder os Gro, fordi vi ønsker at gro i troen og gro i tilknytning til kirken. Vi er en åben klynge, hvorfor vi også håber, at alle vil føle sig velkomne i klyngen, så vi sammen kan gro!

Aldersspændet er lige nu 20-26 år, men alle er meget velkomne. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at sende en mail.

Vi glæder os til at lære dig at kende!

Christina Rabjerg
Mail: rabjerg.christina@gmail.com