Gro

Hej Aarhus Bykirke, vi er klyngen Gro!

I Gro mødes vi hjemme hos hinanden hver tirsdag kl. 18, hvor vi spiser aftensmad sammen. Det gør vi, for at have god tid til at snakke sammen, og følge med hinandens hverdag. Derefter har vi aftenens program, såsom at få besøg af en taler, tale åbent om et konkret emne, celle aften, have deleaften eller en af vores “alternativ” aftener hvor det er op til aftenens leder at bestemme hvad der skal ske. Vi skiftes til at stå for aftenerne.

Vi kalder os Gro, fordi vi ønsker at gro i troen og gro i fællesskabet i klyngen såvel som i kirken. Vi er en åben klynge, hvorfor vi også håber, at alle vil føle sig velkomne i klyngen, så vi sammen kan gro!

Vi har en klyngeweekend i sommerhus hvert semester, for at have mere tid til hinanden socialt og åndeligt.

Aldersspændet er lige nu 21-28 år plus et barn fordelt på 12 personer, men alle er meget velkomne, uanset alder, uddannelse, tro og  civilstatus.
Har du spørgsmål, må du endelig sende en mail.

Vi glæder os til at lære dig at kende!

Anthon Fuglsang Thise
Mail: ant.thise@gmail.com