Gro

Hej Aarhus Bykirke, vi er klyngen Gro!

I Gro mødes vi i hinandens hjem hver tirsdag kl. 18, hvor vi spiser aftensmad sammen. Herefter har vi ”Vejrmelding”, hvor vi opdaterer hinanden om, hvordan det går. Vi skiftes til at stå for aftenerne, hvor vi enten har besøg af en taler, oplæg i cellegrupper eller alternativaften, hvor vi blandt andet ønsker at tage del i kirkens arrangementer.

Vi har klyngeweekend hvert semester for at have mere tid til hinanden og fordybelse med Gud.

Vi kalder os Gro, fordi vi ønsker at gro i troen og gro i tilknytning til kirken. Vi er en åben klynge, hvorfor vi også håber, at alle vil føle sig velkomne i klyngen, så vi sammen kan gro!

Aldersspændet er lige nu 23-27 år, men alle er meget velkomne. Har du spørgsmål, må du endelig sende en mail.

Vi glæder os til at lære dig at kende!

Anthon Fuglsang Thise
Mail: ant.thise@gmail.com