[contact-field label='Navn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mail' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form

Celler

Cellen er en mulighed for det nære fællesskab i en stor kirke

En celle er en mindre gruppe – typisk 4-10 personer – som mødes relativt ofte, fx hver eller hver anden uge.

Formålet med at mødes er at dele liv og tro med hinanden. Her deles, hvad der fylder i livet lige nu, hvad der rører sig i livet med Gud, og der bruges typisk også tid på bøn og bibelstudie over livsnære emner.

Vil du gerne vide mere om celler i Aarhus Bykirke, ønsker du at komme i en celle, starte én eller har din celle brug for ny inspiration til studiemateriale og opbygning af en aften, så er du velkommen til at sende en mail til kirkens celleteam på celler@aarhusbykirke.dk.

Registrering af celler

Alle celler i kirken – både nye og gamle – opfordres til at registrere sig via linket nedenfor. Det giver mulighed for, at invitationer til arrangementer, information om studiemateriale og andre cellerelevante meddelelser kan formidles direkte til cellerne. Desuden er det med at gøre det endnu lettere at henvise interesserede til konkrete fællesskaber i kirken.