[contact-field label='Navn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mail' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form

nyhed_44I Aarhus Bykirke er der en masse dejlige børn og babyer, og der kommer hele tiden nye til. Barselshygge er et tilbud til dig, der er hjemmegående/på barsel. Vi mødes hver tirsdag formiddag i private hjem. Formiddagen bruges på at drikke kaffe (!), snakke, dele liv, bede og beundre hinandens dejlige børn. Det er en rigtig god og hyggelig måde at lære andre i kirken at kende på, så kom glad og frisk – vi glæder os til at se dig.

Bliv medlem af Facebook-gruppen “Barselshygge i Aarhus Bykirke” og tilmeld dig barselshygge fra gang til gang.

Elisabeth Lykkegaard
elisabethjohanne.lp@gmail.com