Koncert - Østerby og Fagervik

Forside Kalender
Koncert - Østerby og Fagervik

Koncert - Østerby og Fagervik


Om koncerten
Fredag den 11/3 kl. 19:30, gæster de to troubadourer, norske Hans Inge Fagervik og danske Hans Jørn Østerby Aarhus Bykirke.

Det er to yderst garvede og erfarne kunstnere, vi får på besøg. Sammen laver de en hjertevarm, vedkommende og humoristisk koncert, hvor de synger deres sange, fortæller den gode historie til og tager os med på en rejse gennem sjæl og sind. Vi bliver taget med ind i maskinrummet, hvor sangene bliver til, og hvor tankerne om livet, troen, kampen og glæden samler sig til tekst og melodi. Kom og oplev en dejlig koncert og få en musikalsk oplevelse, der lader eftertænksomheden blive siddende i sindet længe efter.

Læs mere om de to musikere nederst og find Facebook-begivenheden her.

Billetter
Pris: 100 kr. + administrationsgebyr
Billetter kan købes i døren eller via billetsiden her.

To nordiske troubadourer i skøn samklang
I et par uger i marts tager de to yderst erfarne sangere og sangskrivere, norske Hans Inge Fagervik og danske Hans Jørn Østerby på en fælles tur i Danmark. Hans Inge er ganske vist norsk men har adskillige gange – ikke mindst i 80’erne og 90’erne – besøgt Danmark. Mange her i landet har en stor forkærlighed for Fagerviks gribende og ligefremme måde at præsentere sine stærke sange på. Ved siden af sig har han sin danske pendant, Hans Jørn Østerby. Han er kendt i brede kredse for sine sange om det skrøbelige menneskeliv med dets tro og dets kampe. Hans Jørn er også kendt for sine sjove og lærerige forestillinger for børn og voksne. Begge de to troubadourer har gennem årene fået stor erfaring med koncerter for udsatte eksistenser. Mennesker, for hvem livet blev et ridt ned ad knuste drømmes gader, har ikke sjældent fundet en klangbund i Fagerviks og Østerbys sange. Til sammen har de to noget i retning af 100 års erfaring på de skrå brædder, og det bliver helt sikkert både gribende, hyggeligt, morsomt og opbyggeligt, når de to i fællesskab kaster sig over hinandens sange.

Tidspunkt:
11. marts 2022 19:30 - 11. marts 2022 21:00
Lokation: Aarhus Bykirke, Brammersgade 4, 8000 Aarhus C
Gem i kalender