En gang i måneden arrangeres en sjov og hyggelig socialaften i kirkens lokaler.

Aftenen er oftest bygget op af aftensmad, sociale aktiviteter, andagt og lovsang samt kaffe og kage. Her er der mulighed for at hjælpe til med at sætte rammerne for et varmt og åbent fællesskab - om det er ved lave aftensmad, bage kage, spille klaver eller købe en kattetønde.

Kontakt:  Ida Frølund, ida-froelund@hotmail.com

Sport i Bykirken er for dig, der har lyst til at lære din menighed bedre at kende gennem sport. Som frivillig i Sport i Bykirken kan du hjælpe med at sætte de bedst mulige rammer for aftenen ved at stå for forfriskninger, transportere det sportslige udstyr, holde andagt eller lign.

Desuden er vi altid klar på at tænke i nye aktiviteter eller sportsgrene, som vi kan prøve af på menigheden - og vi hører gerne fra dig, hvis du har tanker her også.

Kontakt: Christoffer Sander Andersen / sanderchris@hotmail.com

Når der holdes Lovsangsaften vil der efterfølgende være café med mulighed for at købe noget lækkert til ganen samt lære hinanden bedre at kende over en god kop kaffe. Du kan være med til at hjælpe med caféen og få indflydelse på, hvad der skal sælges af lækkerier.

Kontakt: Ida Frølund / ida-froelund@hotmail.com

Hvert forår samles hele menigheden til årsmøde. Det er dagen, hvor vi ser tilbage på kirkens liv det forgangne år og får fælles blik for den fremtidige retning.

Til at skabe rammerne om en god dag, er der behov for hjælp til opsætning, oprydning og medbragte kager.

Kontakt: Ditte Clausen / ditte@aarhusbykirke.dk

Hvert efterår samles menigheden på menighedslejr. Det er weekend, hvor der er mulighed for at være sammen på tværs af alder og lære hinanden bedre at kende. Der vil bl.a. være spændende bibeltimer, sport, caféhygge og et isoleret program for børn, når det andet bliver for kedeligt.

Næste menighedslejr er på Djurslands Efterskole d. 20.-22. november 2020.

For at stable weekenden på benene samles der et team, som bl.a. står for planlægning af program og uddelegering af opgaver. Har du lyst til at være med i denne styregruppe, kan du kontakte menighedskoordinatoren.

Kontakt: Ditte Clausen / ditte@aarhusbykirke.dk

Den sidste søndag i august holder Aarhus Bykirke en friluftsgudstjeneste i Botanisk Have. Hele menigheden og alle interesserede er velkomne på pladsen ved amfiscenen i havens vestlige hjørne.

Der er brug for hjælp til bl.a.

• at transportere lydudstyr og musikinstrumenter til pladsen samt stille det op.
  • at brygge kaffe i kirken og transportere det til pladsen.
  • at handle ind til let aftensmad, tilberede og servere det.