Fyraften+

For dig, der er 25 år og derover og som synes, det er svært at komme ind i fællesskabet i Aarhus Bykirke og synes, der er mange ukendte ansigter til gudstjenesterne - måske selvom du egentlig har kommet i kirken i mange år, men dine venner nu er flyttet fra byen - og du har valgt at blive boende i Aarhus, selvom du ikke længere er studerende. Uanset din livssituation er du velkommen til denne aften, hvor vi ønsker at skabe fællesskab.

Det er klyngen Fyraften, der står bag aftenen. Normalt holder klyngen til i egne hjem, men inviterer nu alle, der har lyst og udnytter derfor Bykirkens lokaler, hvor der er god plads. Deraf navnet Fyraften+. Det er altså også et fællesskab for personer, der ellers ikke er en del af klyngen Fyraften.

Det er endnu uvist, hvor ofte vi kommer til at afholde Fyraften+, men det bliver helt sikkert en aften, vi vil gentage. Inviter meget gerne din ven med og find de forskellige begivenheder i kalenderen her på hjemmesiden, eller følg med på Aarhus Bykirkes Facebook-side, hvor begivenhederne for Fyraften+ løbende bliver lagt op.