Børne- og juniorkirke

Forside Fællesskaber Børn og familier
Børne- og juniorkirke

Til formiddagsgudstjenesterne inviterer vi hver gang alle børn til at være med til børne- og juniorkirke under prædikenen. Her synger vi, hører fortællinger fra Bibelen og laver forskellige aktiviteter.

Vores børnekirke er opdelt i to grupper: Lillefrø for børn fra 1,5 - 4 år og Storefrø for børn fra 5 år til 2. klasse.

Vores juniorkirke er for børn fra 3. - 6. klasse

For de allermindste er der et småbørnsrum med højtaler bagerst i kirkesalen.

Vil du være frivillig?
Der mangler flere frivillige ledere, så hvis du har lyst til at være leder i børne- eller juniorkirken, eller bare vil høre mere, så kontakt en af teamlederne: Lars, Heidi, Louise (se deres kontaktoplysninger i boksen til højre), eller send en mail til frivilligkoordinator, Ditte Clausen.

Tidspunkt: Hver søndag formiddag
Lokation: Aarhus Bykirke
Kontakt:

Teamleder for hele børne-/juniorkirken - Lars Haahr Jepsen: bornekirke@aarhusbykirke.dk

Lars Haahr Jepsen - teamleder for Lillefrø/De små (1,5 - 4 år)
larshaahrjepsen@hotmail.com

Heidi Nørager Kirkegaard - teamleder for Storefrø/Mellemgruppen (5 år - 2. klasse)
heidug@hotmail.com

Louise Saugbjerg Jensen - teamleder for Juniorkirken (3. - 6. klasse)
louisesaugbjerg@gmail.com