To nye samtaletilbud i kirken

To nye samtaletilbud i kirken
Ditte Clausen

24. februar 2021

I Aarhus Bykirke har vi netop fået to nye samtaletilbud. Læs mere om disse herunder.

NYT TILBUD OM MEDVANDRING I AARHUS BYKIRKE
Medvandring er et sted for åbenhed, nysgerrighed og nærhed i relationen og samtalen, hvor den enkelte oplever sig set, og hvor vi kan spejle os i hinandens liv og erfaringer. Det er en måde at sætte en afklaret ramme op for dette fundamentale, menneskelige behov.

Medvandring starter op med, at man mødes med et andet menneske, laver en klar aftale om, hvor tit man mødes, hvor og hvordan formen på mødet skal være.

Hvordan?
Ønsker du hjælp til at finde en medvandrer? Så hop ind på siden her, hvor du finder kontaktoplysninger og nærmere information.

GRATIS SAMTALETERAPI TIL PERSONER OVER 30 ÅR

AarhusCare er et nyt tilbud, hvor personer over 30 år i Aarhus Kommune, kan få gratis psykologisk rådgivning og samtaleterapi. Tilbuddet er drevet af frivillige terapeuter og psykologer, der alle har et ønske om at gøre en forskel for mennesker, som har brug for at tale med én om livets udfordringer, kriser eller andet.

AarhusCare henvender sig særligt til dig, der ikke selv har økonomisk råderum til at betale for et forløb hos en privatpraktiserende terapeut eller psykolog.

I Aarhus Bykirke har vi tre psykologistuderende fra AarhusCare tilknyttet: Asta, Rasmus og Martha. De afholder alle samtaler i loftrummet i kirken.

Hvordan?
Hvis du ønsker at benytte dig af dette tilbud, så udfyld formularen på hjemmesiden, her: https://aarhus-care.dk/soeg-hjaelp/ og notér Aarhus Bykirke som din kirke.

AarhusCare er et samarbejde mellem Blå Kors Danmark og Kirkernes Sociale Arbejde i Aarhus (KSA), med støtte fra TrygFonden.