Tilmeldingen er åbnet til årets menighedslejr

Ditte Clausen

23. september 2021

Velkommen på menighedslejr 2021
Vi glæder os over igen at kunne afholde menighedslejr med Aarhus Bykirke!

I år finder lejren sted den 19.-21. november 2021 på Djurslands Efterskole.

Temaet for årets lejr er "Sammen - på vej". Se menighedslejr-programmet herunder.

Tilmeld dig via denne formular. Bemærk at senest tilmelding er 7. november - prisen stiger efter 31. oktober. Læs mere om priser i tilmeldingsformularen.

Du kan også hoppe ind og trykke på "deltager"-knappen på Facebook-begivenheden, som du finder lige her.

Vi glæder os til at se lige præcis dig til en dejlig menighedslejr!

System.ArgumentNullException: Value cannot be null.
Parameter name: mediaItem
   at Umbraco.Web.ImageCropperTemplateExtensions.GetCropUrl(IPublishedContent mediaItem, Nullable`1 width, Nullable`1 height, String propertyAlias, String cropAlias, Nullable`1 quality, Nullable`1 imageCropMode, Nullable`1 imageCropAnchor, Boolean preferFocalPoint, Boolean useCropDimensions, Boolean cacheBuster, String furtherOptions, Nullable`1 ratioMode, Boolean upScale)
   at ASP._Page_app_plugins_grideditors_image_views_image_view_cshtml.Execute() in d:\web\localuser\aarhusbykirke.dk\public_html\app_plugins\grideditors\image\views\image.view.cshtml:line 54
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()