Festuge-arrangement i Aarhus Bykirke

Festuge-arrangement i Aarhus Bykirke
Ditte Clausen

27. august 2021

Festugen rykker ind i aarhus bykirke

I forbindelse med Aarhus Festuge, inviterer Aarhus Bykirke til et debat-arrangement for unge og voksne, teaterskole for børn og fællesspisning for alle.

DEBAT
Debatten bliver mellem Özlem Cekic, foredragsholder, debattør og forfatter og Henrik Højlund, præst i Aarhus Bykirke. Overskriften for debatten bliver "Tro mod tro", hvor Højlund og Cekic samtaler om emnet med afsæt i egen tro og livssyn.

Samtalen vil bl.a. komme omkring spørgsmålene: “Hvordan kan vi leve med store forskelligheder i samfundet og i menneskelige hverdagsrelationer?” og “Kan vi både meget tydeligt vedkende os eget livssyn og tro med ønske om, at andre må få del i det samme, og samtidig vise fuld respekt for andres ret til at tro det, de vil?

TEATERSKOLE FOR BØRN
Samtidigt inviteres børn, i alderen 5 år og opefter, til teaterskole, hvor Line Maagaard, der er fungerende teaterlærer i Aarhus, vil øve et teaterstykke med børnene.

Tilmelding til teaterskolen skal ske til teater@aarhusbykirke.dk (børn er stadig velkomne, hvis man skulle glemme tilmelding)

FÆLLESSPISNING FOR ALLE
Efter debatarrangementet, vil børnene, der har deltaget i teaterskolen, få mulighed for at opvise det lærte teaterstykke for de unge og voksne og arrangementet afsluttes med fællesspisning for alle.

GRATIS DELTAGELSE
Hele arrangementet, inkl. fællesspisning er gratis.

Om man er barn, ung eller voksen, en familie, single eller noget helt tredje: Alle er meget velkomne.