Covid-19 retningslinjer

Forside Nyheder
Covid-19 retningslinjer
Ditte Clausen

Ditte Clausen

29. januar 2021

Nye covid-19 retningslinjer for aarhus bykirke

Opdateret 29. januar 2021
Al aktivitet, bortset fra gudstjenester og medlemsintro (i en Covid-19 venlig udgave), lukkes foreløbigt ned (herunder også klynger og celle-grupper, der normalt mødes i kirken)

Fortsat gudstjenester
Der vil fortsat både være mulighed for at deltage i både fysiske og online gudstjenester. Find de forskellige gudstjenester og læs mere i kalenderen på hjemmesiden, hvor der også vil være link til tilmelding, som er påkrævet til de fysiske gudstjenester.

Medlemsintro
Vi afholder fortsat medlemsintro den 3. februar, dog under andre rammer - læs mere og tilmeld dig via formularen her

Krav om mundbind
Der er fortsat krav om at ansatte, frivillige, deltagere og besøgende på 12 år og derover skal have tildækket mund og næse ved brug af mundbind eller visir, når de går ind og ud af kirken, samt når de bevæger sig rundt i kirken. Derudover minder vi om at huske at holde afstand og spritte af.

Særligt ved gudstjenesten
Kravet om mundbind gælder ikke, når man sidder ned eller når man, kortvarigt, rejser sig op ved sin plads i løbet af gudstjenesten, for derefter at sætte sig ned igen på samme plads. Kravet gælder heller ikke præsten og medvirkende på scenen under gudstjenesten, dog skal nadveruddelere skal have mundbind på, når de uddeler nadver.