Alletiders Historie - En julekoncert for hele familien

Forside Nyheder
Alletiders Historie - En julekoncert for hele familien
Ditte Clausen

Ditte Clausen

15. november 2021

JuLEKONCERT med Lise Petersen og Alletiders Historie

Alletiders Historie-koncerten er en musikalsk genfortælling af juleevangeliet som på en finurlig og fantasifuld måde levendegør historien om den allerførste jul. Vi følger Maria og Josef på deres rejse mod Betlehem og besøger hyrderne på marken, men vi møder også det trætte æsel som bar Maria, den glade ko i stalden og vismændenes vadende kameler. Alletiders Historie er for alle børn og voksne som kan lide jul, musik og en god historie!

Lise Petersen og hendes band har skrevet den medrivende musik som blander alt lige fra pop og jazz til afro- og klezmermusik og Svend Erik Petersen er forfatter til fortællingen og sangteksterne.

Medvirkende er Lise Petersen som sanger, hendes far Svend Erik som fortæller og et 4-mands band bestående Jacob S. Worm på guitar, Jesper Smalbro på kontrabas, Jimmi Bech på trommer og Lasse Kobbersmed på klaver og harmonika.

Tag både venner, nabo og familien under armen - velkommen til en skøn familiejulekoncert!

TIdspunkt og VARRIGHED
Lørdag den 4. december kl. 16:00-17:30. Koncerten varer ca. 45 minutter. Bagefter vil der være en kop kaffe til de voksne og en lille overraskelse til børnene.

Coronapas
Skal medbringes for alle personer over 16 år.

ENTRÉ
50 kr. (Gratis for små børn i alderen 0-1 år)

BILLETTER
Billetter finder du via linket her.