Sport i Bykirken

Forside Kalender
Sport i Bykirken

Sport i bykirken

Sport i Bykirken har fokus på hyggen og det at være med - og alle er meget velkomne!

Da vi kun har én hal, og tidligere har været for mange, bliver vi desværre nødt til at have begrænsning på. Tilmelding sker via Facebook-begivenheden, som du finder på Aarhus Bykirkes Facebook-side. Hvis det maksimale antal deltagere på Facebook-begivenheden er nået, må du vente til næste event og være hurtigere ude eller komme som tilskuer. (Har du ikke Facebook, kan du sende en mail til nedenstående mailadresse).

Sport i Bykirken foregår i hallen på Hasle skole fra kl. 19-21, hvor vi oftest spiller enten volley, spikeball, fodbold eller hockey (og gerne flere af disse sportsgrene i løbet af aftenen). Der er mulighed for omklædning.

I løbet af aftenen vil der også blive holdt en lille andagt.

Vi håber på at se dig!

Har du spørgsmål? 
Så stil det gerne på Facebook-begivenheden eller send en mail til sport@aarhusbykirke.dkSport i Bykirken foregår i hallen på Hasle skole fra kl. 19-21, hvor vi oftest spiller enten volley, spikeball, fodbold eller hockey (og gerne flere af disse sportsgrene i løbet af aftenen). Der er mulighed for omklædning.

Sport i Bykirken er en del af Aarhus Bykirkes Unge og ligeledes også finansieret derigennem. Du kan blive medlem af Aarhus Bykirkes Unge - det koster kun 75 kr. om året.
Bliv medlem her: https://aarhusbykirke.dk/faellesskaber/aarhus-bykirkes-unge

Tidspunkt:
27. januar 2023 19:00 - 27. januar 2023 21:00
Lokation: Hasle Skole
Gem i kalender