Julekoncert med Lise Petersen og Alletiders Historie

Forside Kalender
Julekoncert med Lise Petersen og Alletiders Historie

Julekoncert med Lise Petersen og Alletiders Historie

Alletiders Historie-koncerten er en musikalsk genfortælling af juleevangeliet som på en finurlig og fantasifuld måde levendegør historien om den allerførste jul. Vi følger Maria og Josef på deres rejse mod Betlehem og besøger hyrderne på marken, men vi møder også det trætte æsel som bar Maria, den glade ko i stalden og vismændenes vadende kameler. Alletiders Historie er for alle børn og voksne som kan lide jul, musik og en god historie! 

Lise Petersen og hendes band har skrevet den medrivende musik som blander alt lige fra pop og jazz til afro- og klezmermusik og Svend Erik Petersen er forfatter til fortællingen og sangteksterne. 

Medvirkende er Lise Petersen som sanger, hendes far Svend Erik som fortæller og et 4-mands band bestående Jacob S. Worm på guitar, Jesper Smalbro på kontrabas, Jimmi Bech på trommer og Lasse Kobbersmed på klaver og harmonika. 

Velkommen til en skøn familiejulekoncert i Aarhus Bykirke, lørdag den 4. december.

Varrighed: Kl. 16:00-17:30. Koncerten varer ca. 45 minutter. Bagefter vil der være en kop kaffe til de voksne og en lille overraskelse til børnene.

Coronapas: Skal medbringes for alle personer over 16 år.

Entré: 50 kr. (Gratis for små børn i alderen 0-1 år)

Billetter kan købes via linket her.

Tidspunkt:
4. december 2021 16:00 - 4. december 2021 17:30
Lokation: Aarhus Bykirke, Brammersgade 4, 8000 Aarhus C
Gem i kalender