TjenesteINDEX

Forside Frivillighed
TjenesteINDEX

Vi vil gerne etablere et lille praktisk team i kirken, som kan træde til, hvis der er småting i Eben Ezer, der skal ordnes eller fikses. Det kunne være en lampe, der skal skiftes, en hylde, der skal sættes op, et skab, der skal samles – eller noget i den stil.

Er det noget for dig? Så kontakt Ditte Clausen på ditte@aarhusbykirke.dk og få mere at vide.

Forbønsteamets vision er, at der skal være frihed i Aarhus Bykirke til at gå til en eller søster og bede sammen over det, der fylder i livet, af både glæder og sorger. Derfor står vi til rådighed bagerst i kirken under nadveren. Vi kan altid bruge flere!

Det forventes, at man er forbeder ca. 1 gang om måneden.

Er du interesseret, så kontakt Sara Mølmer Sahlholdt på saramoelmersahlholdt@gmail.com eller 30258456.