Sport i Bykirken

Sport i Bykirken er for dig, der har lyst til at lære din menighed bedre at kende gennem sport. Sport i Bykirken har fokus på hyggen og det at være med. Det er ikke her kvaliteten af sporten skal være i top – men derimod det sociale. Vi mødes normalvis (tjek kalenderen) ulige uger i Hasle Skoles hal fra 19:30-21:00. Vi inviterer til et åbent og varmt fællesskab om sport, hvor du ikke skal bekymre dig om, hvilket niveau du er på.

Derudover vil der være forfriskninger til dem, der holder pause fra sporten, eller eventuelle tilskuere, som ønsker at være med i fællesskabet omkring aktiviteten, men ikke ønsker at deltage i sport eller er forhindret i at dyrke sport. (Så længe corona er her, vil forfriskninger og tilskuere være sat på pause)

Sport i Bykirken har udstyr til volleyball, indendørsfodbold, ultimate, spikeball og floorball, som vi på skift vil bruge på forskellige aftner. Har du idéer til andre tiltag eller spørgsmål kan du kontakte Christoffer Sander Andersen på facebook eller mail: sanderchris@hotmail.com

Tidspunkt: Normalvis fredage i ulige uger (tjek kalenderen)
Lokation: Hasle Skoles Hal (tjek kalenderen)