Koret LIV

LIV - et kor i Aarhus Bykirke

Vil du gerne synge sjove, rytmiske og moderne korarrangementer og lære sprøde andenstemmer til de lovsange, vi så ofte synger i kirken? Vil du være en del af et livligt fællesskab, hvor vi sammen udvikler vores musikalitet og smitter menigheden med vores sangglæde?

Så er LIV noget for dig!

Mit navn er Andreas Nørgaard. Til dagligt studerer jeg musikledelse og klaver på musikkonservatoriet i Aarhus. Derudover brænder jeg for lovsang og for vores kirke. Med denne baggrund har jeg lyst til at starte et kor op i Aarhus Bykirke. Jeg ønsker at skabe en musikalsk legeplads, der skal øge vores sangglæde og udvikle vores ører, så vi nemmere kan synge livligt med til gudstjenesterne om søndagen. En gang imellem vil vi medvirke som kor til gudstjenester i kirken, men jeg håber også, vi kan bruge det, som kirkegængere til gudstjenesten. Og jeg håber, at vi kan skabe en rigtig dejlig sangkultur i vores kirke.

LIV er for alle. Der er ingen forudsætninger for at være med - jeg håber bare, du kan lide at synge!

Hvis det har vakt din interesse, får du lige nogle praktiske oplysninger:

Tidspunkt: Onsdage fra 19.30-21.00. Vi afholder kor i perioden uge 35-48 (dog ikke uge 42 og 44).

Lokation: Aarhus Bykirke

Pris: Første gang er gratis; derefter må jeg vide, om du vil fortsætte, og det koster 350 kr. pr. semester.

Tilmeldinghttps://forms.gle/ia7PmGew6hghC67r8

Kontakt: Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til kor@aarhusbykirke.dk

Jeg glæder mig til forhåbentligt at møde dig til opstart onsdag d. 31. august kl. 19.30!

De bedste, mest livlige hilsner,
Korleder,
Andreas Nørgaard