Koret LIV

LIV - ET KOR I AARHUS BYKIRKE

Vil du gerne synge sjove, rytmiske og moderne korarrangementer og lære sprøde andenstemmer til de lovsange, vi så ofte synger i kirken? Vil du være en del af et livligt fællesskab, hvor vi sammen udvikler vores musikalitet og smitter menigheden med vores sangglæde?

Så er LIV noget for dig!

Mit navn er Andreas Nørgaard. Til dagligt studerer jeg musikledelse og klaver på musikkonservatoriet i Aarhus. Derudover brænder jeg for lovsang og for vores kirke. Med denne baggrund startede jeg koret LIV op i sensommeren 2022. I dette fællesskab ønsker jeg at skabe en musikalsk legeplads, der skal øge vores sangglæde, udvikle vores ører og skabe større frimodighed i vores sangkultur. Og så er det selvfølgelig også et nærværende fællesskab, som omkring 65 mennesker nød godt af sidste efterår.

LIV er for alle. Der er ingen forudsætninger for at være med - jeg håber bare, at du kan lide at synge!

Hvis det har vakt din interesse, får du lige nogle praktiske oplysninger:

Tidspunkt: Onsdage fra 19.30-21.00. Vi afholder kor i perioden uge 4-25 (dog ikke uge 7, 14 og 23)

Lokation: Aarhus Bykirke

Pris: Kom endelig og prøv det af ganske gratis, men inden 2. gang må jeg vide, om du vil fortsætte, og det koster 350 kr. pr. semester.

I foråret skal vi synge til:
  - Gudstjeneste d. 26. februar kl. 19.30 i Aarhus Bykirke

- KOS (Kom Og Skab) d. 18. marts om aftenen i Aarhus Bykirke
  - Gudstjenesterne d. 7. maj kl. 10 og 12.30 i Aarhus Bykirke

Tilmelding: https://forms.gle/Tip5RGBSDb37DH8Z7

Husk at du har mulighed for at prøve en gratis gang inden tilmelding.

Kontakt: Har du spørgsmål, er du meget velkomme til at kontakt mig på mail: kor@aarhusbykirke.dk

Jeg glæder mig til forhåbentligt at møde dig!

De bedste, mest livlige hilsner,
Korleder, Andreas Nørgaard

MG 6103
MG 6026
MG 6094

Vil du synge endnu mere kor?

I 2023 udgiver Northern Assembly et nyt album, og her skal kor være en af hovedingredienserne. Kunne du have lyst til at synge med på deres releasekoncert og tage med dem på turné sammen med et kor? Det er der flere fra LIV, der vil. Vi mødes onsdage fra 18.30-19.30 i Aarhus Bykirke. Her vil forsangeren Dina lede indstuderingen. Og så kan du tage til LIV lige bagefter.

MG 5957
MG 6126