Friluftsgudstjeneste

Forside Fællesskaber Events
Friluftsgudstjeneste

Hvert år i slutningen af august holder Aarhus Bykirke en friluftsgudstjeneste i Skanseparken. Hele menigheden og alle interesserede er mere end velkomne!

Selve gudstjenesten begynder kl. 10:00. Her vil Henrik Højlund medvirke som præst, mens flere af kirkens frivillige bidrager med sang, musik og andre indslag.

Efter gudstjenesten byder vi på let frokost til en god pris. Så bliv endelig hængende i de dejlige omgivelser og nyd din frokost i godt selskab. Efter gudstjenesten vil der ligeledes være aktiviteter for børn.

Udover den årlige og lidt mere festlige friluftsgudstjeneste i slutningen af august, afholder kirken også andre friluftsgudstjenester i sommerhalvåret. Find disse datoer i kalenderen

Tidspunkt: 28. august 2022
Lokation: Skanseparken, Frederiksbjerg, Aarhus C