Døtre - fællesskab for kvinder

Forside Fællesskaber
Døtre - fællesskab for kvinder

Døtre er et nyt fællesskab for kvinder i Aarhus Bykirke.

Formålet med Døtre er at samle kvinder på tværs af alder, status, beskæftigelse og interesser og skabe et rum, hvor vi kan lære hinanden at kende og dele liv og tro og samtidigt opleve og lære forskellige ting sammen.

Første samling er søndag den 6. november i Aarhus Bykirke, fra kl. 15-17. Nærmere info om program følger.

Du kan også følge med på Facebook-begivenheden, her.

Vi håber meget på at se DIG - og at du vil tage dine veninder/søster/mor/roommate med - eller kom alene og lær nogle nye at kende.

Pris: 75 kr. (dækker udgifter til materialer og forplejning). Overføres ifm. tilmelding via MobilePay til: 4801FE

Tilmelding: Er bindende, pga. indkøb af materialer og skal ske senest søndag den 30. oktober, ved at trykke "deltager" på denne begivenhed, eller ved at sende en mail til ditte@aarhusbykirke.dk - husk også betaling ifm. tilmelding.

Materialer: Vi sørger for materialer, men medbring gerne andet, du kunne tænke dig at have på din krans, eksempelvis fra skoven eller noget, du har liggende i forvejen.