Velkommen til årsmøde

Lørdag d. 17. november er hele menigheden inviteret til Aarhus Bykirkes årsmøde på Jakobskolen. Årsmødet er stedet, hvor vi mødes for at kaste et blik på året, der er gået, og sætte retning for kirkens fremtidige arbejde. Der vil være valg til menighedsrådet, fremlæggelse af regnskab og budget, årsberetninger ved formand og valgmenighedspræst – samt rig mulighed for at dele drømme og forventninger med hinanden. Under årsmødet vil der desuden være et særskilt program for børnene.

Dagen afsluttes med spisning og lovsangsfest – men dermed er årsmødeweekenden ikke slut. Den fortsætter nemlig med rundstykker og formiddagsgudstjeneste søndag d. 18. november.

BEMÆRK, at tilmelding til festbuffeten lørdag aften sker ved at udfylde formularen her. Seneste frist for tilmelding er 11. november. Nærmere info om pris og betaling findes i selve formularen.

14.00: Kaffe
14.30: Årsmøde og børnetilbud