• /nyheder
  • /Valgaften: Mød din lokale politiker i kirken

Valgaften: Mød din lokale politiker i kirken

Fem lokale politikere debatterer til valgaften i Aarhus Bykirke frem mod kommunalvalget i Aarhus.

Religionsfrihed, socialt udsatte og integration er blandt emnerne, når Aarhus Bykirke inviterer til valgaften 30. oktober 2017 fra kl. 19.00 til 21.30.

LÆS OGSÅ: Din stemme skal også kunne høres

Her vil de fem lokale politikere Thomas Medom (SF), Jette Skive (DF), Lone Hindø (S), Daniel M. Kongsgaard (C) og Esper Thidemann (KD) sidde klar til at debattere med hinanden og med de fremmødte.

Ansvar for by og samfund

“Aarhus Bykirke ser frem til at kunne være med til at sætte præg på debatten frem mod kommunalvalget 21. november på denne måde, og som kirke i Aarhus også pege på det ansvar for vores by og samfund, vi har,” fortæller Hans-Ole Bækgaard, der er ledende valgmenighedspræst i Aarhus Bykirke.

Valgaftenen foregår i kirkens lokaler i Brammersgade 4.

LÆS OGSÅ: Facebook-begivenhed for valgaftenen