Tilmeld dig årets menighedslejr

Forberedelserne til årets menighedslejr er gået ind i den sidste fase, og vi glæder os til være sammen med et stort, bredt udsnit af menigheden til en forrygende weekend d. 29.-31. marts. Tilmeldingen er i fuld gang, og hvis ikke du allerede har meldt dig til, er chancen der nu. Klik ind på tilmeldingsformularen og udfyld den med det samme – eller senest søndag d. 17. marts.

Menighedslejren er stedet, hvor vi rykker sammen som menighed og mødes på tværs af alder og netværk. Dagene byder på en bred vifte af aktiviteter – og gode pauser til snak og hygge. Glæd dig til lovsang, gudstjeneste, sport i hallen, sociale aktiviteter, café og godt fællesskab. Fredag og lørdag har vi inviteret Simon Hauge Lindbjerg, lærer på Jakobskolen i Aarhus, og Jesper Fodgaard, præst i Vor Frelses Kirke i Aalborg, til at tale med afsæt i lejrens tema: “Nåden er gratis – men koster alt”. Se meget mere i programmet.

Lejren finder sted på Djurslands Efterskole i Fjellerup på Norddjurs.