• Kontakt os

Tag med på Hjallerup Bibelcamping

Ferietradition nummer et i Aarhus Bykirke er at deltage i Hjallerup Bibelcamping og være en del af miljøet omkring Menighedscamp. I år foregår bibelcampingen i dagene 27. juli-3. august, og hvis ikke du allerede har tilmeldt dig, er tiden inde til det.

Hjallerup Bibelcamping er campingferie, som du kender det, tilsat stærkt fællesskab og et bredspektret program for alle aldre. Menighedscamp er dels et særligt område af campingpladsen, hvor en række menigheder ligger ved siden af hinanden, og hvor deltagere fra Aarhus Bykirke er placeret samlet – dels et særskilt program, der er målrettet menighederne. Du kan læse meget mere på hjallerupbibelcamping.dk og menighedscamp.dk.

Tilmelding foregår fra Hjallerup Bibelcampings hjemmeside. Når du booker plads, kan du vælge området “Menighedscamp” og herunder gruppen “Aarhus Bykirke”. Videre kan du vælge en af de adskillige undergrupper til Aarhus Bykirke. Tilmeld dig senest 1. juni, hvis du vil have plads i en af grupperne. Er du i tvivl om, hvor og hvordan du skal melde dig til, så tøv ikke med at skrive til os på kontakt@aarhusbykirke.dk.

Vi ses til en forrygende sommerferie i det nordjyske!