Spids pennen til ny workshop

Går du rundt med en lyst til at deltage mere i den offentlige debat f.eks. i form af et læserbrev? Har du en holdning, som du ønsker at formidle videre?

Savner du flere kristne stemmer i debatten? Eller synes du, det kunne være spændende at blive udrustet til at kommunikere på Facebook og andre skriftlige former?

Så er der her et udrustningstilbud for dig.

Writer-workshop

Over to eftermiddage vil vi i Aarhus Bykirke afholde en ”writer-workshop”, for at vi sammen kan udrustes og øves i at kommunikere vores budskaber og holdninger videre på en måde, hvorpå de bliver hørt og er skarpe.

Gennem undervisning, dialog og konkret skrivetræning vil vi udforske dette spændende felt og forhåbentlig lære en masse både ved oplæg og af hinanden.

Det bliver en god måde at møde ligesindede på og et godt sted, hvor vi kan bringe hinandens kompetencer i brug ind i vores helt konkrete hverdag.

Vel mødt til to hyggelige eftermiddage i Aarhus Bykirke tirsdag 5. september og torsdag 21. september – begge gange fra kl. 16.00 til 17.45.

Læs mere om skriveværkstedet på billedet herunder.