TjenesteINDEX

Aktuelle ledige tjenester i kirken

Kunne du tænke dig at være med til at præge kirkens sociale liv, så mangler café-teamet dig!
Tjenesten består i at skabe et hyggeligt miljø enten før eller efter kirke, hvor det er muligt for folk at mødes. Dette gøres ved at brygge kaffe, købe snacks og skabe god stemning ca. én gang om måneden.
Hvis du er interesseret i ovenstående, er du velkommen til at kontakte enten Linette (linettesvenstrup@gmail.com) eller Jacob (trendsventrup@gmail.com).

I kirkens nadverteam vil vi gerne have flere med. Så har du lyst til at give lidt af din tid, mens du alligevel er til gudstjeneste, så er du meget velkommen i vores team af nadveruddelere. Det kræver kun, at du kommer til gudstjenesten og er med til at dele nadver ud 1-2 gange pr. måned. Er du interesseret, så kontakt Lena Nielsen på Lena299@gmail.com eller 23955003.