Kunne du tænke dig at være med til at præge kirkens sociale liv, så mangler caféteamet dig!
Tjenesten består i at skabe et hyggeligt miljø enten før eller efter kirke, hvor det er muligt for folk at mødes. Dette gøres ved at brygge kaffe, købe snacks og skabe god stemning ca. én gang om måneden.
Hvis du er interesseret i ovenstående, er du velkommen til at kontakte Dina Bjørn på dinabjorn@hotmail.com.

Forbønsteamets vision er, at der skal være frihed i Aarhus Byrkirke til at gå til en bror eller søster og bede sammen over det, der fylder i livet, af både glæder og sorger. Derfor står vi til rådighed bagerst i kirken under nadveren. Vi kan altid bruge flere! Det forventes, at man er forbeder ca 1 gang om måneden. Er du interesseret, så kontakt Sara Mølmer Sahlholdt på sara-mail@os.dk eller 30258456.

Vi vil gerne dele gode ting på Instagram. Vi vil gerne promovere Aarhus Bykirke på en personlig og livlig måde. Vores vision er at dele situationsbilleder fra menighedens liv, som kan fange interessen hos folk til at klikke videre ind på hjemmesiden og Facebook-siden. Vi ønsker, at menigheden får deres præg på Aarhus Bykirkes Instagram. Lyder det interessant, og vil du gerne vide mere? Så kontakt Kathrine Sigaard på praktikant@aarhusbykirke.dk.