TjenesteINDEX

Aktuelle ledige tjenester i kirken

Har du lyst til at styre lyd til gudstjenesterne, så er det lige dig, vi mangler. Du behøver ikke at være et teknisk geni for at være med 🙂

Hvis du er interesseret, så kontakt Anders Engmark på anders@sound-tek.dk eller 29262759.

I kirkens nadverteam er vi en lille flok, som sammen med præsterne har ansvaret for, at der kan blive afviklet nadver til vores gudstjenester. Vi mangler et par stykker, som kunne have lyst til at være med til dette. Det kræver ikke andet, end at du kommer lidt før gudstjenesten og gør klar til nadver, er med til nadveruddelingen og klarer lidt oprydning efter gudstjenesten. P.t. har vi hver ca. 1-2 gudstjenester om måneden. Vil du være med eller høre mere om opgaven, så kontakt Lena Nielsen enten på Lena299@gmail.com eller 23955003.

I kirkens nadverteam vil vi gerne have flere med. Så har du lyst til at give lidt af din tid, mens du alligevel er til gudstjeneste, så er du meget velkommen i vores team af nadveruddelere. Det kræver kun, at du kommer til gudstjenesten og er med til at dele nadver ud 1-2 gange pr. måned. Er du interesseret, så kontakt Lena Nielsen på Lena299@gmail.com eller 23955003.