imedia
Her finder du et kæmpe bibliotek med adgang til en masse ting, som IM og IMU har lavet. Du finder bl.a. undervisningsvideoer, forkyndelse, PEPtalks, podcast serier og meget meget mere! Tjek det ud og find det der er perfekt til et oplæg til klyngeaften, til hurtigt at vise en ikke-kristen ven eller bare til at lytte til en søndag eftermiddag.

WorshipToday
Find nogle af de gode lovsange, som du hører i kirken. Både med tekst og akkorder. Du kan også finde links til youtube, hvor du kan høre sangene.

Forkyndertv
Her kan du finde taler fra Mørkholt, Hjallerup, Ungcamp og lovsangsfest i Holstebro i videoversion.

Vidensbyrd.dk
På denne youtube kanal kan du finde andagter, vidnesbyrd, lovsang, emner til en klyngeaften og meget mere. Tag et kig og bliv klogere!

Evangelisk Luthersk Netværk
Her kan I også finde forskelligt og spændende undervisning.
Aarhus Bykirke er den del af Evangelisk Luthersk Netværk.

Herning Bykirke
Find mere spændende undervisning her, som også kan bruges til en klyngeaften.

Søhøjlandets Kirke
Her kan du finde små undervisningsvideoer det handler om bl.a. kærlighed, tilgivelse mm.
Familietid med Gud er lavet præsten i Søhøjlandets Kirkes søn. Her er der videoer for hele familien, som især er målrettet børn og samtalen om Gud og tro med børn.