[contact-field label='Navn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mail' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form

I bil

Der kan parkeres gratis i gaderne omkring kirken. Vær dog opmærksom på tidsbegrænsning de fleste steder, generelt to timers begrænsning på Frederiksbjerg. På Ingerslevs Boulevard er der mulighed for tidsubegrænset parkering, når der ses bort fra tidsrummene onsdag 6-16, lørdag 6-16 samt søndag 8-18.

Se mere på Aarhus Kommunes hjemmeside og i kommunens lille p-guide.

På cykel

Af hensyn til vores naboer på Brammersgade henstiller vi til, at der ikke parkeres cykler langs naboejendommenes facader. I stedet kan cykler stilles på Sct. Pauls Kirkeplads, i stativerne på Bruuns Bro (M.P. Bruuns Gade) eller i sidegaderne.