Personlig assistent (PA) for Olsen

Christian Primdahl Medom

Min opgave er overordnet at hjælpe Olsen med forskellige administrative sager, bistå med teologisk hjælpearbejde og arbejde med forskellige projektområder.

Lidt om mig: Jeg hedder Christian, og det navn har jeg med glæde båret i nogle år efterhånden. Jeg er opvokset i Silkeborg og er den ældste af i alt fire børn. Til daglig bryster jeg mig med at være godt gift med Cecilie og teologistuderende ved Menighedsfakultetet i Aarhus. Er der tid til overs, så bruger jeg gerne timerne på at være sammen med min familie, hænge ud med mine venner, dyrke outdoor-livet og sport i al almindelighed, være frivillig leder på en Blå Kors sommerlejr og arbejde med »spoken word« (musikgenre) i bandet ”Nu vi alligevel er her”.

Min erfaring fra tidligere: Jeg er ungdomsrepræsentant i Blå Kors Danmarks hovedbestyrelse og tidligere studentermedhjælper på Blå Kors’ landskontor. Derudover er jeg studenterrådsformand på Menighedsfakultetet.