Studentermedhjælper i Aarhus Bykirke

Christian Primdahl Medom

Min opgave er overordnet at hjælpe til i kirken i denne periode, hvor vi mangler en præst.

Lidt om mig: Jeg hedder Christian, og det navn har jeg med glæde båret i nogle år efterhånden. Jeg er opvokset i Silkeborg og er den ældste af i alt fire børn. Til daglig bryster jeg mig med at være godt gift med Cecilie og teologistuderende ved Menighedsfakultetet i Aarhus. Er der tid til overs, så bruger jeg gerne timerne på at være sammen med min familie, hænge ud med mine venner, dyrke outdoor-livet og sport i al almindelighed og være frivillig leder på en Blå Kors sommerlejr.

Min erfaring fra tidligere: Jeg er ungdomsrepræsentant i Blå Kors Danmarks hovedbestyrelse og tidligere studentermedhjælper på Blå Kors’ landskontor. Derudover har jeg været studenterrådsformand på Menighedsfakultetet.