Netværksmedarbejder

Berit Rasmussen

Som nyansat her ved Aarhus Bykirke fra august 2017 har jeg børn og familier som mit primære arbejdsområde. Jeg har arbejdet som hhv. pædagog og ledende pædagog gennem en del år og synes nu, at mit arbejdsliv skal have en ny retning. Jeg er derfor rigtig glad for at være blevet ansat her i Aarhus Bykirke, da jeg gerne vil være med i arbejdet for, at børnene her i menigheden må opleve en masse glimt af Gud på forskellig vis. Mit arbejde kommer både til at bestå i at understøtte alle de fine tiltag, der allerede er i gang samt være med til at “sætte nye skibe i søen”, når det handler om børn og familier.

Jeg brænder for, at børn og unge må opleve kirken som et godt sted at være, og at der uanset børnenes alder må være tilbud og fællesskaber, som de har lyst til at være en del af. Vi mennesker trives, når vi – uanset alder – oplever, at der er nogle, der har lyst til at være sammen med én, og når vi oplever, at der i fællesskabet er plads til mig.

Et andet arbejdsområde for mit vedkommende er medvandring, og mit ønske er ind i den sammenhæng at være med til at fremme en kultur, hvor der er plads og rum til at være en del af kirkens fællesskab, uanset hvor i livet vi hver især er lige nu, og uanset hvad der fylder af glæde og smerte.

Privat er jeg gift med Carsten og har børnene Natasha, Andrea og Silas.

E-mail: berit@aarhusbykirke.dk
Tlf.: 2115 3219 (træffes bedst tirsdag-torsdag)