Plads i kirken om søndagen

Forside Nyheder
Plads i kirken om søndagen

Vi er i den velsignede situation, at der hele tiden kommer flere til vores kirke. Både gæster og nyfødte. Og vi vil så gerne tage godt imod alle og give dem en plads i vores fællesskab. Derfor har vi brug for jeres opmærksomhed og hjælp til at åbne jeres hjerter og fællesskaber for alle de nye. 

I kirkens ledelse arbejder vi hårdt på at skabe bedre plads til gudstjenesterne ved at tænke os om, undersøge og afprøve forskellige muligheder. For vi vil så gerne sikre plads til, at vi kan invitere venner, naboer, studie- eller arbejdsrelationer med. Så de også kan opleve kirken indefra og møde ham, vi tror på. Ellers mister vi den måske allervigtigste grund til at være kirke i Aarhus. 

Af den grund vil vi det næste halve år fordele dåbshandlingerne, så der højst er en dåb pr. gudstjeneste. Det kan være med til at sikre bedre plads i kirkerummet og vi håber, I dåbsforældre vil være fleksible og med til at få det til at lykkes ved at have flere datoer og måske også en gang imellem en eftermiddagsgudstjeneste i spil. 

Vi vil gerne opfordre til, at man kontakter præsten for den ønskede søndag, så snart barnet er født, for at lave en aftale om dåb. Vi håber, vi kan forenes i et fælles håb om, at endnu flere kan glæde sig over at være der, hvor himmel og jord mødes i bøn, lovsang og berøring med Guds ord.

 

Guds fred

Henrik og Daniel