Ændringer og aflysninger

Forside Nyheder
Ændringer og aflysninger

Myndighederne har indført en række skærpede foranstaltninger for at begrænse corona-spredning i Danmark. Det får også betydning for arrangementer og aktiviteter i Aarhus Bykirke.

Gudstjenester
Foreløbigt er søndagsgudstjenesterne 15. marts og 22. marts aflyst som offentlige arrangementer. Vi forsøger dog at stable en streaming-løsning på benene, så man kan følge gudstjenesterne hjemmefra.

Dåb
Planlagt dåb vil stadig kunne gennemføres ved et privat arrangement. Nærmere aftale træffes med den pågældende præst.

Sociale arrangementer
Foreløbigt aflyses filmaften 15. marts og social aften 23. marts.

Årsmødet
Vi håber fortsat at kunne afvikle kirkens årsmøde søndag 29. marts, men afventer myndighedernes retningslinjer.

Øvrige aktiviteter
Vi arbejder på at afklare, hvilke øvrige aktiviteter der kan gennemføres, og hvilke der må aflyses. Allerede nu kan vi meddele, at Alpha og Juniorklub er aflyst de næste to uger. Følg løbende med her på hjemmesiden og på Facebook.