Nye gudstjenestetider

Det er blevet 1. februar, og dermed træder nye gudstjenestetider i kraft. Det indebærer, at eftermiddagsgudstjenesten bliver rykket en halv time frem til kl. 15.00, og at aften-/nadvergudstjenesten vender tilbage til dens tidligere tidspunkt kl. 19.30 (med forudgående skriftemål kl. 19.10). Formiddagsgudstjenesten beholder sin placering kl. 10.00.

De nye tider følger af en evalueringsproces, hvor kirkens frivilligteams omkring gudstjenerne har været inddraget. Der har dels været tale om en evaluering af prøveperioden med ændrede tider for formiddags- og aftengudstjenesterne, som blev indført i sommeren 2018, dels en evaluering af søndagens længde for de frivillige, der er involveret både formiddag og eftermiddag.

Det nye eftermiddagstidspunkt kører i en prøveperiode frem til sommeren 2019, hvor det vil blive drøftet i menighedsrådet.

Læs mere om gudstjenesterne i Aarhus Bykirke her.