[contact-field label='Navn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mail' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form
  • /nyheder
  • /Nye ansatte med fokus på menighedslivet

Nye ansatte med fokus på menighedslivet

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere to nye ansatte i Aarhus Bykirke. Berit Rasmussen begynder pr. 15. august 2017 i en treårig stilling som netværksmedarbejder med ansvar for børne-/familieområdet og medvandring. I det nye år, nærmere bestemt d. 1. februar 2018, tager Søren Rønn hul på en projektansættelse som kulturinspirator med fokus på fællesskab og mission.

Berit Rasmussen, 46, kommer fra et job som kirke- og kulturmedarbejder ved Løsning og Korning kirker, hvor hun har haft ansvar for blandt andet klubarbejde, minikonfirmander og familiearrangementer. I Aarhus Bykirke bliver hendes primære opgaver at udvikle kirkens tiltag for børn i alle aldre og familier samt at skabe et livskraftigt miljø omkring medvandring i menigheden.

Søren Rønn, 27, er teologistuderende på Menighedsfakultetet og udfylder projektstillingen i et frisemester mellem bachelor- og kandidatdelen af studiet. I de fem måneder, han er ansat, skal han være med til at styrke fællesskabskulturen i kirken og give inspiration til at dele den kristne tro med andre.

Om de nye ansættelser siger Kent Rasmussen, formand for menighedsrådet: “Med ansættelsen af Berit og Søren får vi sat fokus på nogle vigtige områder af menighedens liv, som vi i menighedsrådet mener er afgørende for, at vi fortsat kan vokse – både som fællesskab, men også åndeligt. Jeg er begejstret for, at Berit og Søren har sagt ja til at tage del i kirkens arbejde på denne måde, og jeg håber at alle vil tage godt imod dem og støtte op om deres nye tjeneste i menigheden.”

Nærmere præsentation af kirkens nye medarbejdere kan findes på siden Ansatte, når ansættelserne træder i kraft.