Netværksmedarbejder skifter job

Kære menighed

Vi har taget hul på en ny måned og lægger ud med en besked, som vi er kede af at skulle orientere om. Den 1. oktober begynder Berit Rasmussen som afdelingsleder for SFO og klub på Jakobskolen. Det betyder, at hun med udgangen af denne måned stopper som netværksmedarbejder i kirken.

Vi vil ønske Berit stort tillykke med de nye udfordringer og samtidig udtrykke en ærgrelse over, at vi ikke fik lov til at beholde hende længere. I de tretten måneder, som Berit snart har været ansat, har hun på så mange måder fået sat gang i flere ting. Hun skulle gå ind i nye felter, som vi var på vej med i forhold til indsatsområder – særligt for børn og familier og for medvandring. Det har hun gjort meget tilfredsstillende med hendes gode humør og kritiske tilgang. Der er sket meget omkring Berit, og vi er sikre på, at mange har fået gode samtaler med hende og oplevet sig set. Vi vil komme til at savne Berit hos os i menigheden – og vil vi også gøre det i staben.

Berits ansættelse var en tidsbegrænset stilling (frem til 31.07.20) på 75 %. Det var kendte vilkår på forhånd, men disse har spillet ind i overvejelserne, da en faglig udfordrende stilling blev opslået, som var en fast stilling uden åremål. Vi ved, at det ikke har været let for Berit at tage dette skridt, da hun selv oplever at skulle sige farvel til så meget og så mange, som hun levede så godt med.

I løbet af september vil Berit fortsat være et stort aktiv i kirken, og søndag den 30. september kl. 10 vil vi som menighed tage afsked med hende. Hun fortjener en STOR TAK – så giv hende endelig den med på vejen i de kommende uger.

Hvad dette kommer til at betyde fremover med hensyn til ansættelse og arbejdsopgaver m.v., vil menighedsrådet og staben begynde at arbejde på og særligt ved næste menighedsrådsmøde 18. september tale nærmere om.

Kh Filip & Olsen