Medlem af Aarhus Bykirke?

Kommer du i Aarhus Bykirke, men er endnu ikke medlem? Så overvej at tage med på næste medlemskursus mandag d. 23. april. Det er gratis og uforpligtende og giver dig et indblik i kirkens vision, kultur, organisering og meget mere.

Kurset begynder med let aftensmad kl. 18.30, hvorefter ansatte og frivillige fra forskellige vinkler kaster lys over Aarhus Bykirke som menighed. Du kan tilmelde dig kurset ved at klikke her. Bemærk, at tilmeldingsfristen er torsdag d. 19. april, hvis du ønsker aftensmad.

Der er flere gode fordele ved at blive medlem af kirken: Du får stemmeret og indflydelse på kirkens årsmøde, du kan blive viet af kirkens præster eller få døbt dit barn i kirken, og så giver medlemskab også medejerskab af kirken. Læs mere om medlemskab her.