Perspektiver på selvledelse

Alle ledere i kirken er inviteret med, når vi mandag d. 20. november blænder op for anden del af efterårets ledersamlinger om selvledelse. Tilbage i oktober satte vi fokus på det åndelige aspekt af selvledelse, og denne gang vil vi kredse om mere almene perspektiver på sund selvpleje og trivsel i tjenesten. Vi har inviteret Peter Nord Hansen, vicegeneralsekretær i Indre Mission, til at holde skarpe oplæg med afsæt i egne erfaringer. Derudover vil der være sat tid af til gruppesamtaler og fælles opsamling.

Arrangementet begynder med aftensmad kl. 17.30 og varer til kl. 21.30. Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig på Facebook eller til menighedskoordinator Filip Bodilsen på filip@aarhusbykirke.dk.

Ledersamlingen er en del af Aarhus Bykirkes lederprogram, som består af otte moduler over en toårig cyklus. Det betyder, at man kan gå ind i programmet på et hvilket som helst tidspunkt og efter to år have deltaget i alle moduler. Tilmelding sker til et enkelt modul ad gangen.

Modulerne er:

• * Åndelig selvledelse