• /Aarhus Bykirkes julehjælp

Aarhus Bykirkes julehjælp

I 2018 ønsker vi at kunne give en økonomisk håndsrækning til medlemmer af menigheden, der måtte have et særligt behov i advents- og juletiden. Grundtanken er, at menigheden hjælper menigheden, og julehjælpen finansieres udelukkende at gaver til det specifikke formål. Vi vil derfor invitere til at give et bidrag til julehjælpen og på den måde gøre en konkret forskel for andre i kirken. Pengene samles i en pulje, hvorfra julehjælpen tildeles. Målet er at kunne indsamle 5.000 kr. til puljen. Et eventuelt restbeløb overføres til næste års julehjælp.

Ønsker du at ansøge om julehjælp, skal du udfylde formularen herunder senest søndag d. 16. december. Ansøgningen vil blive behandlet af personer fra kirkens ledelse snarest derefter.

BIDRAG

Bidrag til Aarhus Bykirkes julehjælp kan gives via MobilePay 470447.

ANSØGNING

Ansøgning om Aarhus Bykirkes julehjælp skal ske via denne formular.