• /nyheder
  • /Henrik Højlund indsættes i Aarhus Bykirke

Henrik Højlund indsættes i Aarhus Bykirke

I juni måned kunne Aarhus Bykirke med glæde og forventning præsentere Henrik Højlund som ny valgmenighedspræst. Søndag d. 8. september kl. 10.00 vil Henrik officielt blive indsat i embedet. Alle er velkomne til indsættelsesgudstjenesten, som finder sted i kirkens lokaler på Brammersgade 4, Aarhus C.

Indsættelsen forestås af domprovst Poul Henning Bartholin. Desuden medvirker kirkens anden valgmenighedspræst Daniel Søgaard Lind ved gudstjenesten. Umiddelbart efter gudstjenesten er menighedsrådet vært for en let kirkefrokost og reception, hvor der vil være mulighed for at bringe en hilsen til Henrik.

Tilmelding til kirkefrokosten er nødvendig og kan ske via Facebook eller til kontakt@aarhusbykirke.dk.