TjenesteINDEX

Forside Frivillighed
TjenesteINDEX

Kirken søger ny bogholder, som kan være med til at:

- holde styr på, hvad kirkens penge bliver brugt på,
- betale regninger og lave refusioner.

Du behøver ikke at være en mester i regnskab, men det er godt, hvis du har det fint med tal. Der er kompetente folk i kirken, som nok skal hjælpe dig i gang, så du står ikke alene.

Kontakt Kristoffer Andersen på 2396 3373, hvis du vil vide mere, før du beslutter dig. Kontakt en af præsterne eller en fra menighedsrådet, hvis du kunne tænke dig at tjene kirken som bogholder.

Vi vil gerne etablere et lille praktisk team i kirken, som kan træde til, hvis der er småting i Eben Ezer, der skal ordnes eller fikses. Det kunne være en lampe, der skal skiftes, en hylde, der skal sættes op, et skab, der skal samles – eller noget i den stil.

Er det noget for dig? Så kontakt Filip Bodilsen på filip@aarhusbykirke.dk og få mere at vide.

Forbønsteamets vision er, at der skal være frihed i Aarhus Bykirke til at gå til en eller søster og bede sammen over det, der fylder i livet, af både glæder og sorger. Derfor står vi til rådighed bagerst i kirken under nadveren. Vi kan altid bruge flere!

Det forventes, at man er forbeder ca. 1 gang om måneden.

Er du interesseret, så kontakt Sara Mølmer Sahlholdt på saramoelmersahlholdt@gmail.com eller 30258456.