Børn og familier

Forside Frivillighed
Børn og familier

I Aarhus Bykirke er vi velsignet med over 100 børn. I børnekirketeamet sørger vi for, at der også er noget for alle børnene under formiddagsgudstjenesten kl. 10. Vi laver aldersinddelte programmer med bibelfortælling, sang og aktiviteter, mens de voksne hører prædikenen i kirkesalen.

Vi har tre spor i børne-/juniorkirken:

• Lillefrø, 2-3 år
  • Storefrø, 4 år-1. klasse
  • Juniorkirke, 2.-6. klasse

Som børne- eller juniorleder forbereder du et kort program for børnene. Vi tager afsæt i Søndagsskolernes materiale Kirkefrø, hvor du kan hente god inspiration til både fortælling og aktivitet.

Kontakt: Kristina Elisa Hansen / kristinaelisa.hansen@gmail.com

Karavanen er et månedligt familiearrangement med sang, fortælling, aktiviteter – og efterfølgende aftensmad. Som medlem af teamet bag Karavanen er du med til at planlægge programmet for det kommende halvår og hjælper til med selve afviklingen.

Derudover er der behov for madlavere, som handler ind og tilbereder et lækkert børnevenligt måltid.

Kontakt: Daniel Søgaard Lind / daniel@aarhusbykirke.dk

Aarhus Bykirkes juniorklub er for børn i 3.-6. klasse. Vi mødes hver torsdag fra kl. 17.15-19.15 til sjov, hygge, bibeltimer og sociale aktiviteter.

Har du lyst til at være leder i klubben, så tag endelig fat i os.

Kontakt: Kasper Maagaard / kmaagaard1@gmail.com