• Kontakt os

Vi er en gruppe i kirken, som tilbyder sjælesorgssamtaler. Sjælesorg handler om kristen omsorg for sjælen. Emner i en samtale kan derfor være meget bredt. Det kan fx være vrede mod Gud, tilgivelse og tvivl. Det kan også handle om andre forhold i livet end Gud, fx sorg, vrede, angst og bekymringer.

Vi vil stille os til rådighed til de større arrangementer i kirken som menighedslejr o.lign. Derudover er man også meget velkommen til at kontakte os om en samtale på alle mulige andre tidspunkter. Vores oplysninger står på siden herunder.

Hvis du har spørgsmål til teamet, er du velkommen til at kontakte Simon Hauge Lindbjerg: simon_hauge@hotmail.com.

 

Daniel Søgaard Lind

Valgmenighedspræst
Skelagervej 243
8200 Aarhus N
Tlf: 61 69 34 94
E-mail: daniel@aarhusbykirke.dk
(fri mandag)
 

Jeg hedder Daniel Søgaard Lind, er præst i Aarhus Bykirke, far til fem og gift med Frida, der er midt i tredverne ligesom jeg selv. Jeg har en meget positiv indstilling til det liv, som Gud har givet os. Men jeg er ikke blind for, hvor svært det kan være at leve det og sige tak – særligt når det ikke går, som vi havde drømt om. Min egen erfaring med sorg og sygdom i nærmeste familie har gjort det tydeligt, hvor vigtigt det er, at vi finder nogen at snakke med, så vi ikke blir alene med vores kampe. Det gælder også kamp mod synd og vores anstrengelser for at troen på Gud må overleve gennem de glæder og sorger, vi oplever.

 

Helene Bak Nygaard

Studiekort

E-mail: helene_b_s@hotmail.com
Tlf: 26 39 96 91
 

Jeg hedder Helene, er fra 1991, og er gift med Michael. Til daglig studerer jeg psykologi (siden 2013) og er med til at lede en klynge i AABK. Jeg brænder for at se mennesker trives og udvikle sig. I hverdagen kan vi have alle mulige små og store udfordringer eller tanker, som nogle gange kan være godt at få drøftet med en anden. Jeg har sjælesørgeriske erfaringer bl.a. indenfor selvværd, parforhold, spiseforstyrrelse, svære relationer og livet med Gud på godt og ondt, men vi kan snakke om alt. Kom endelig med lige hvad du har på hjerte!

 

Dina Lundberg

Untitled

E-mail: dinakr@live.dk
Tlf: 50 98 32 22
 

Jeg hedder Dina, er født i 1993 og gift med Filip. Jeg studerer psykologi på Aarhus Universitet og har gjort dette siden september 2014, hvor jeg også startede i Aarhus Bykirke. Jeg brænder for, at mennesker trives og aldrig behøver at gå rundt med noget alene. Jeg ved personligt, hvor meget det kan betyde at snakke med andre og sætte ord på nogle ting, særligt når livet er udfordrende. Jeg ønsker at stille mig til rådighed, lytte, vandre og tale med dig om lige de ting, som du har brug for, stort som småt.

 

Solveig Rahbek Pahus

2013-10-06 18.04.56

E-mail: solveig_pahus@hotmail.com
Tlf: 24 84 42 83
 

Mit navn er Solveig Rahbek Pahus og jeg er fra 1981. Jeg har været medlem af AABK siden den spæde start og har i kirken blandt andet en del erfaring som klyngeleder. Jeg er uddannet sygeplejerske og har siden 2007 arbejdet på Kræftafdelingen her i Aarhus. Via mit arbejde har jeg stor erfaring med at snakke med mennesker i krise – mennesker der har livets skrøbelighed helt inde på livet og som udfordres af spørgsmål/temaer såsom: liv, død, håb, mening, sorg, tro, tvivl etc. Har erfaret hvor stor værdi det er at dele det, der er svært, med et andet menneske, og jeg ønsker at stille mig til rådighed, lytte og tale med dig om det, der ligger dig på sinde – stort som småt.

 

Miriam Randi Larsen

Miriam Larsen

E-mail: miriamrandi@gmail.com
Tlf: 25 12 07 72
 

Mit navn er Miriam Randi Larsen. Jeg er født sidst i 87 og flyttede til Aarhus i 09, og startede et års tid efter i Aarhus Bykirke. Jeg har en bachelor i teologi fra Menighedsfakultetet, og startede i sommeren 15 på kandidaten i Diakoni. Inden jeg læste teologi, læste jeg det meste af sygeplejeruddannelsen, som jeg har taget en del viden med fra i mit teologisk studie. Jeg er desuden ansat som Bønsinspirator i Aarhus Bykirke, og har en brand for menneskers hjerter, både i forhold til Gud og tro, men også i situationer, hvor det er generelt kan være svært at være menneske i verden. Derfor vil jeg gerne stå til rådighed for, lytte og gå med dig som bruger for meget af din energi på at spekulere over liv og/eller tro.

 

Henrik Feldtmose

thumb_DSC_0006_1024 - start

E-mail: henrik.feldtmose@gmail.com
Tlf: 26 33 08 29
 

Jeg hedder Henrik Feldtmose og er gift med Lene. Jeg studerer psykologi på universitetet i Aarhus og er en del af Aarhus Bykirke, hvor jeg er med i både samtaleteam og forbønsteam. Det er vigtigt for mig, at man kan komme i kirken og være præcis, som man er, både med de glæder og sorger, som nogle gange fylder rigtigt meget. Jeg har erfaring med en lang række emner, bl.a. angst, depression, parforholdsproblematikker, selvværd, identitet og seksualitet. Jeg ønsker at samtale om livet på godt og ondt samt tilbyde vejledning og forbøn, hvis det ønskes af dig. Det er vigtigt for mig, at samtalen foregår på dine præmisser, og at du tør lægge livet frem, som det er.

 

Simon Hauge Lindbjerg

Simon Hauge

E-mail: simon_hauge@hotmail.com
Tlf: 61 69 59 57
 

Jeg hedder Simon Hauge Lindbjerg og er gift med Mariann. Sammen har vi Adam og Lea. Til daglig er jeg ansat på Jakobskolen, hvor jeg underviser i matematik, kristendom og fysik/kemi. Noget af det jeg synes er virkelig spændende er at tale med forskellige mennesker om tro og liv. Jeg brænder for, at Jesus må fylde mere i vores hverdag, og jeg stiller mig derfor gerne til rådighed som medvandrer eller samtalepartner til en snak om tro og liv.

 

Dorte og Jørgen Knudsen (samtale for ægtepar)

Dorte og Joergen

E-mail: joergen.bech.knudsen@gmail.com
Tlf: 30 23 27 54 (Dorte) eller 28 65 52 77 (Jørgen)
 

Vi hedder Dorte og Jørgen Knudsen, og vi vil gerne dele de udfordringer, man kan komme til at stå i som ægtepar. Vi er begge uddannet diakoner. Dorte arbejder som dagplejer og Jørgen som sømandsmissionær. Vi har været gift i 27 år og har 4 døtre i alderen 18-25 år. Vi bor i Mårslet, ca 10 km syd for Bykirken, hvor vi har været medlemmer de sidste par år. Vi har været rådgiverpar for ”Parat til Start” i ca. 10 år. Det at være gift er et arbejde, der skal passes, og der er selvfølgelig udfordringer i det. Vi vil gerne lægge øre til jeres udfordringer, dele dem med jer og give jer ny energi til at komme videre i jeres ægteskab.