Forbønsteam

I Aarhus Bykirke er bøn en vigtig del af vores fællesskab, og derfor har vi også et forbønsteam, som deltager i gudstjenesterne. Forbønsteamet består af mange forskellige personer, som bl.a. har det tilfælles, at de tror på, at Gud hører bøn, og at det kan være opmuntrende at bede sammen med andre. Forbønnen foregår bagerst i kirkerummet under nadveren til gudstjenesten. Det er muligt at komme, præcis som du er, og med det, som du har lyst til at få lagt frem i bøn af både glæder og sorger.

Udover forbønnen til gudstjenesterne er du meget velkommen til at deltage i ”bøn på loftet” kl. 9.45 og kl. 14.45 (på almindelige søndage) på loftet i venstre side af kirkebygningen, når du kommer ind i foyeren. Her deler vi bedeemner og forbereder os i bøn på at være en del af gudstjenestefællesskabet.

Untitled
Dina Lundberg