[contact-field label='Navn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mail' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form

Timeout

Timeout er en klynge i Aarhus Bykirke, som ønsker at vandre sammen som mennesker og dele liv og tro med hinanden. Vi ønsker at være et åbent fælleskab, hvor alle er velkomne, og et fællesskab, hvor vi ser hinanden.

Vi mødes hver torsdag aften kl. 18, hvor vi starter ud med at spise aftensmad sammen. På klyngeaftnerne vil vi bruge tid på bøn, stilhed og fordybelse i Bibelen. I en travl hverdag er det godt at stoppe op, tage en timeout med sine holdspillere og endnu engang lytte til, hvad træneren har at sige. I vores klynge ønsker vi at hjælpe hinanden til at holde fast i Jesus og blive bedre til at bruge tid på ham i vores hverdag.

Desuden er vi et fællesskab, som ønsker at være sociale sammen og som også vil prioritere at tage til gudstjeneste eller andre kirkelige arrangementer sammen.

Klyngeledelse
Martina Braae Kristensen