LMU Signal

Om
Vi er for dig, der ønsker et intimt kristent fælleskab med fokus på at gøre en forskel i nærområdet, hvor vi har et mål om at udbrede budskabet om Jesus.

Vi er en gruppe, der mødes hver torsdag aften for at dele liv og tro.

Vi ønsker at vise den kærlighed, vi selv har oplevet fra Jesus, ved bl.a. at være frivillige blandt ensomme unge i Aarhus, ved at være til stede i godt og sjovt fælleskab med plads til forskelligheder og ved at udforske, hvad Bibelen siger til os i dag.

Vi har tilknytning til Aarhus Bykirke samt Luthersk Missionsforening, som er en kristen forening, der bygger på samme grundlag som Folkekirken.

Vores dør står altid åben, og vi vil rigtig gerne se DIG! Så kom med og vær en del af vores fælleskab.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Amalie Bach Dybdal

Ditte Clausen