HJEM

HJEM er en klynge i Aarhus Bykirke, hvor vi ønsker at skabe et hjem for og med hinanden med Jesus i centrum. Et forpligtende fællesskab, hvor vi kan dele, give og tage imod.

“Mine kære, når Gud har elsket os således, skylder vi også at elske hinanden. Ingen har nogen sinde set Gud, men hvis vi elsker hinanden, bliver Gud i os, og hans kærlighed er fuldendt i os.” (1. Joh 4, 11-12)

Det kan vi ikke gøre alene i kraft af os selv. Derfor mødes vi hver tirsdag aften, hvor vi starter ud med at spise sammen kl. 18. Herefter vil der typisk være en taler udefra eller fra klyngen. Andre aftener vil nærvær, fællesskab, hygge eller diakoni være i fokus.

Hvis du har lyst til at være med i HJEM, så ring, skriv eller tag endelig fat i os i kirken.

Thomas Langdahl
Mail: thomas_langdahl@msn.com