Aktuelle opslag

Hver uge hjælper folk fra menigheden med at gøre kirken rent efter søndagens gudstjenester. Typisk bliver rengøringen udført søndag aften eller i løbet af mandagen af et af vores faste rengøringsteams.

Lige nu har vi behov for tre ekstra teams til vores turnus. Så hvis du og et par venner (evt. fra din klynge eller celle) har lyst til at kaste jer over opgaven, vil det være en stor hjælp.

Indhold: Rengøring af alle lokaler og fællesarealer
Omfang: 1-1½ time hver ottende uge (for tre-fire personer).

Kontakt Filip Bodilsen (filip@aarhusbykirke.dk) for at høre nærmere om opgaven.

Forbønsteamets vision er, at der skal være frihed i Aarhus Byrkirke til at gå til en bror eller søster og bede sammen over det, der fylder i livet, af både glæder og sorger. Derfor står vi til rådighed bagerst i kirken under nadveren. Vi kan altid bruge flere! Det forventes, at man er forbeder ca. 1 gang om måneden. Er du interesseret, så kontakt Sara Mølmer Sahlholdt på saramoelmersahlholdt@gmail.com eller 30258456.

Kunne du tænke dig at være med til at præge kirkens sociale liv, så mangler caféteamet dig!
Tjenesten består i at skabe et hyggeligt miljø enten før eller efter kirke, hvor det er muligt for folk at mødes. Dette gøres ved at brygge kaffe, købe snacks og skabe god stemning ca. én gang om måneden.
Hvis du er interesseret i ovenstående, er du velkommen til at kontakte Dina Bjørn på dinabjorn@hotmail.com.

Gudstjenesteteams

Anders Hjorth Vindum: andersvindum@hotmail.com