Teaterhold

Går du i 3.-6. klasse? Drømmer du om at blive skuespiller? Elsker du at fortælle historier, og spille teater? Har du en god fantasi, og er nysgerrig? Er du klar til at blive udfordret og lære en masse nyt? Uanset om du er genert eller udadvendt, så er teater helt sikkert noget for dig!

Vi er klar – nu mangler vi bare dig! Teater er en holdsport, og vi kommer derfor til at arbejde både med samarbejdet på hele holdet og den personlige udvikling hos den enkelte elev. Derudover er dette teaterhold også helt unikt, da undervisningen vil blive inspireret af de mange fantastiske historier fra den kendte bog Bibelen. Uanset om du har gået til teater før eller ej, og om du kender Bibelen eller ej, så er der en plads til dig. Kom som du er, og oplev teatermagien sammen med os! Undervisningen vil foregå i hjertet af Aarhus, i Aarhus Bykirke.

Gennem Bibelens mange unikke historier vil vi bl.a. arbejde med:

– Fortælle- og stemmearbejde
– Kropssprog og mimik
– Figur-/karakterarbejde
– Improvisationsøvelser
– Teaterteknikker
– Fantasien
– Følelser
– Selvtillid

Holdet starter op, så snart vi har nok tilmeldinger, så skynd dig at sikre dig en plads på holdet, inden der er fyldt op. Vi har lige nu et særligt opstartstilbud, hvor du får undervisning frem til sommerferien for kun 200 kr.

Tilmelding og spørgsmål sker direkte til teaterunderviseren på l-m@live.dk / 93934422.

Om underviseren Line Maagaard

Jeg startede med at lave teater i 6. klasse og har fortsat lige siden. Jeg brænder for at dele teatermagien med andre og har derfor startet dette teaterhold op. Jeg har også startet teaterlinjen op hos Den Kreative Skole Aarhus og underviser alle skolens teaterhold. I 2014-2015 rejste jeg rundt med den internationale kristne teatergruppe Covenant Players, hvor jeg optrådte i syv lande, på fire sprog og med over 90 forskellige roller. Her lærte jeg bl.a. at koble Bibelens historier og budskab sammen med teater. I sommeren 2019 blev jeg uddannet diakon og socialpædagog.

Tidspunkt: Mandag kl. 16.00-17.15
Lokation: Aarhus Bykirke