[contact-field label='Navn' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mail' type='email' required='1'/][contact-field label='Kommentar' type='textarea' required='1'/][/contact-form

I Aarhus Bykirke ønsker vi som menighed at støtte forældrene i ansvaret for, at deres børn oplæres i den kristne tro. Dette sker med arrangementer og tiltag som beskrevet under “Børn og familier”. Desuden vil vi anbefale følgende:

Hjemmenes Dåbsklub
Hjemmenes Dåbsklub er et tilbud inden for folkekirkens rammer, som ønsker at hjælpe med at oplære det døbte barn i den kristne tro. Den kristne tro, som er baseret på frihed og kærlighed, det gælder også materialerne i Dåbsklubben.

Forlagsgruppen Lohse
Børnebibler, børnebøger, aktivitetsbøger m.m., som kan være en hjælp til oplæring i den kristne tro.

Indre Missions familiearbejde
Ønsker at inspirere til at leve i et kristent ægteskab og familieliv.